Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Het maken van ramen en deuren met een uniek ontwerp om je leefruimte te verbeteren

met zijn tijdloze ontwerp en intelligente technologie, stellen we visuele accenten voor, terwijl de uitstekende thermische isolatie energiebesparingen en een hogere waarde voor je huis oplevert

Ramen & Deuren

gebruik onze online configurator om een offerte op maat te ontvangen voor uw specifieke behoeften

Het maken van ramen en deuren met een uniek ontwerp om je leefruimte te verbeteren

met zijn tijdloze ontwerp en intelligente technologie, stellen we visuele accenten voor, terwijl de uitstekende thermische isolatie energiebesparingen en een hogere waarde voor je huis oplevert

Modern Villa Aluminium Glass Upclose
Aluminium Ramen voor Modern Wonen & Hoge Efficiëntie

Aluminium Ramen

Aluminium is meer dan alleen een metaal!

Ontdek het toppunt van moderne verfijning met onze prestigieuze collectie aluminium ramen. Deze ramen zijn zorgvuldig vervaardigd met een eigentijds profiel en een ultraslanke esthetiek en stralen niet alleen verfijnde elegantie uit, maar hebben ook uitzonderlijke isolerende eigenschappen. Hun onberispelijke samensmelting van duurzame materialen, strakke ontwerpprincipes en architecturale bekwaamheid verheft op harmonieuze wijze elke omgeving.

Ervaar de transformerende kracht van deze prachtig ontworpen ramen als ze uw ruimte verbeteren met warmte, helderheid en een onweerstaanbare allure, en een blijvende indruk achterlaten op iedereen die binnenkomt.

PVC Ramen voor Modern Wonen & Hoge Efficiëntie

PVC Ramen

Verrassend betaalbaar en veelzijdig!

PVC ramen zijn vandaag ongetwijfeld de populairste keuze. Ze zijn niet alleen de beste thermische en akoestische isolatoren, maar de pvc-ramen van onze leveranciers bieden ook de beste beveiliging tegen inbraak. Voeg daar het eenvoudige onderhoud en de vaak voordelige tarieven aan toe en je begrijpt waarom zoveel mensen voor PVC kiezen.

Het brede assortiment kleuren en houtdecoraties in combinatie met de verschillende profielen maakt het mogelijk om de ramen volledig aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.

Modern Villa PVC Glass Upclose
Modern Villa Wood Glass Upclose
Houten Ramen voor Modern Wonen & Hoog Rendement

Hout Ramen

Voor een natuurlijke en warme look!

Houten ramen zijn vandaag de dag ongetwijfeld een klassieke keuze. Als een echt natuurproduct geven houten ramen je huis de warme uitstraling die je zoekt en vormen ze de perfecte verbinding tussen het exterieur en het interieur van je huis. De unieke structuur van de verschillende houtsoorten biedt je woning een zeer goede isolatie en tegelijkertijd een karaktervolle uitstraling.

Ontdek de transformerende kracht van hout en laat onze ramen je ruimte opnieuw definiëren met warmte, helderheid en een onweerstaanbare aantrekkingskracht, zodat ze een blijvende indruk achterlaten bij iedereen die binnenkomt.

Aluminium - Houten Ramen voor Modern Wonen & Hoog Rendement

Aluminium - Hout Ramen

Modern Aluminium ontmoet delicaat Hout!

Hedendaagse aluminium-houten ramen zijn technologisch geavanceerd en weerspiegelen een diep inzicht in ramen. Raam Profiel aluminium-houten ramen onderscheiden zich door hun ingewikkelde technische kenmerken en nauwgezet vakmanschap. Aan de buitenkant biedt de duurzame gepoedercoate aluminium buitenkant een gestroomlijnde look en een robuuste bescherming tegen de elementen. Binnenin geniet je van de warme, gladde textuur van de houten afwerking.

Modern Villa-Aluminium Wood Glass Upclose

Raamprofiel Openingen

aluminium colour options - Ramen en Deuren Profielen in Aluminium, PVC en Hout - Raam Profiel
Exploring Colours and Finishes

Kleuren en afwerkingen: de keuze is aan jou

Lakken in twee tinten, profielen afstemmen op je esthetische voorkeuren

We leveren monturen in een uitgebreid kleurenspectrum, om aan al je kleurvoorkeuren te voldoen. Met meer dan 450 verschillende kleurkeuzes en afwerkingen tot je beschikking, zijn de opties vrijwel onbeperkt: van metallic of geanodiseerd, matte of glanzende RAL-kleuren, tot de esthetische aantrekkingskracht van aluminium met houtlook, of zelfs een speciale onderhoudsarme, krasbestendige coatex-afwerking.

Je kunt kiezen tussen poedercoaten of anodiseren van de onderdelen. Beide zijn hoogwaardige kleurtechnieken die ontworpen zijn om de blijvende schoonheid van je ramen te garanderen zonder dat je extra hoeft te investeren in verf of lak. In tegenstelling tot andere materialen blijft aluminium met poedercoating of anodisatie ongevoelig voor UV-straling en zal het niet rotten of kromtrekken als het goed onderhouden wordt. Het enige subtiele verschil zit hem in de esthetische aantrekkingskracht.

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Ontvang een GRATIS offerte of stuur ons een e-mail met uw vragen

Windows and Doors Project Planning

Voordelen van een raamproject met ons

Ons deskundige raamteam kan je begeleiden bij de opties voor merkopening, aangezien deze kunnen verschillen afhankelijk van de productiemogelijkheden

Ons team zal de nodige metingen doen om ervoor te zorgen dat dit goed is afgestemd op de uitvoeringsplannen.

We bieden professionele installatieservices bij jou thuis om ervoor te zorgen dat je nieuwe ramen worden geïnstalleerd volgens de normen.

We garanderen de beste prijs op de markt voor alle raamprofielen die we leveren.

Aluminium ramen uit onze productie hebben zichzelf aanbevolen als zeer duurzame, sterke en corrosiebestendige bouwoplossingen. Bovendien is dit materiaal № 1 keuze voor eco-nuts vanwege de extreme recyclebaarheid en milieuvriendelijke samenstelling. Gegarandeerd!